Foliefol Multitop ST

Foliefol Multitop EX is een uit 3 lagen opgebouwd spinvliesmembraan. Door zijn zeer hoogwaardige eigenschappen is Foliefol Multitop EX direct toepasbaar op het dakbeschot.

Uitvoeringen

Foliefol Multitop EX is standaard leverbaar in breedtes tot 3.00 mtr. en op rollengtes van 50 mtr. per rol. Foliefol Multitop EX is leverbaar in diverse kleuren. Bedrukking van uw bedrijfsgegevens is tevens in diverse kleuren mogelijk.

Toepassing

Foliefol Multitop EX vindt zijn toepassing als waterkerende dampdoorlatende laag in dak- en wandconstructies. Foliefol Multitop EX wordt aangebracht aan de koude zijde van de dak- en/of wandconstructie. Door de extreem hoge dampdoorlatendheid en zijn 100% waterdichtheid is Foliefol Multitop EX op elke ondergrond te verwerken, zelfs direct op de minerale wol. Hierdoor is het ook ideaal voor renovatie werkzaamheden.

Verwerking

Multitop EX moet met de gekleurde en/of bedrukte zijde naar boven worden aangebracht. Bij dakhellingen tussen de 15º en 25º dienen horizontale naden afgeplakt te worden met Multitop tape. Verticale naden zijn niet toegestaan bij deze dakhelling. Bevestiging van Multitop EX kan geschieden met gegalvaniseerde nieten en/of knellatten. Voor meer informatie over de verwerking verwijzen wij u naar de verwerkingsrichtlijnen en details waterdichte damp-open membranen.
Foliefol Multitop EX is niet uv-stabiel en is daarom niet toepasbaar in open/deels open gevels. Gebruik hiervoor Foliefol Multitop UV.