Foliefol Multitop LG

Foliefol Multitop LG is een uit 3 lagen opgebouwd spinvliesmembraan. Foliefol Multitop LG is de lichtste variant in ons Multitop-assortiment en voldoet voor gangbare timmerwerken. Door de hoogwaardige eigenschappen is Foliefol Multitop LG direct toepasbaar op het dakbeschot.

Uitvoeringen

Foliefol Multitop LG is standaard leverbaar in breedtes tot 3.00 mtr. en op rollengtes van 50 mtr. per rol. Foliefol Multitop LG is leverbaar in diverse kleuren. Bedrukking van uw bedrijfsgegevens is tevens in diverse kleuren mogelijk.

Toepassing

Foliefol Multitop LG vindt zijn toepassing als waterkerende dampdoorlatende laag in dak- en wandconstructies. Foliefol Multitop LG wordt aangebracht aan de koude zijde van de dak- en/of wandconstructie. Door de extreem hoge dampdoorlatendheid en zijn 100% waterdichtheid is Foliefol Multitop LG op elke ondergrond te verwerken, zelfs direct op de minerale wol. Hierdoor is het ook ideaal voor renovatie werkzaamheden.

Verwerking

Multitop LG moet met de gekleurde en/of bedrukte zijde naar boven worden aangebracht. Bij dakhellingen tussen de 15º en 25º dienen horizontale naden afgeplakt te worden met Multitop tape. Verticale naden zijn niet toegestaan bij deze dakhelling. Bevestiging van Multitop LG kan geschieden met gegalvaniseerde nieten en/of knellatten.

Indien de mechanische eigen-schappen van Foliefol Multitop LG niet toerijkend zijn, dan is Foliefol Multitop ST of EX een prima alternatief. Foliefol Multitop LG is niet uv-stabiel en is daarom niet toepasbaar in open/deels open gevels. Gebruik hiervoor Foliefol Multitop UV.