Foliefol Multitop UV

Foliefol Multitop UV is een uit meer lagen opgebouwd UV-bestendig (10 jaar getest) spinvliesmembraan. Door de speciale UV-bestendige coating is Foliefol Multitop UV uitermate geschikt voor deels open gevels, maximale kierbreedte 50mm.

Uitvoeringen

Foliefol Multitop UV is leverbaar in breedtes van 1,5 en 2,8m. en lengtes tot 50 mtr. per rol. Foliefol Multitop UV wordt geleverd in de kleur zwart.

Toepassing

Foliefol Multitop UV vindt zijn toepassing als waterkerende dampdoorlatende laag in dak en wand constructies. Foliefol Multitop UV wordt aangebracht aan de koude zijde van de dak en/of wand constructie. Door de extreem hoge dampdoorlatendheid en zijn 100% waterdichtheid is Foliefol Multitop UV op elke ondergrond te verwerken zelfs direct op de minerale wol. Hierdoor is het ook ideaal voor renovatie werkzaamheden.

Verwerking

Foliefol Multitop UV moet met de gladde zijde naar boven worden aangebracht. Bij dakhellingen tussen de 15º en 25º dienen horizontale naden afgeplakt te worden met Foliefol Multitop UV Tape.

Verticale naden zijn niet toegestaan bij deze dakhelling. Bevestiging van Foliefol Multitop UV kan geschieden met gegalvaniseerde nieten en/of knellatten. Foliefol Multitop is uitermate uv-stabiel en is daarom goed toepasbaar in open/deels open gevels.