Foliefol Stucloper

Foliefol Stucloper (protectie karton) is een karton dat aan twee zijden is voorzien van een PE coating. Dit materiaal is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld het afdekken van vloeren, overlopen & trappen. De PE coating zorgt ervoor dat het karton niet kapot gelopen wordt indien het vochtig of nat is. Het gebruikte materiaal is veelal productieafval van frisdrankpakken (drukmissers).

Foliefol Stucloper ECO

De nieuwe stucloper is gemaakt van nieuwe cellulose-vezels. Deze vezels van hoogste kwaliteit geven een enorme kracht aan het product. Het basismateriaal dat is gebruikt voor deze Stucloper geeft een hogere bescherming en meer stevigheid maar is door de nieuwe vezels dunner en lichter.

Goed voor de gebruiker:

  • Geen risico op uitglijden (geen coating)
  • Geen risico op schimmelvorming tussen de vloer en de stucloper
  • Stucloper ECO heeft een witte toplaag die de werkomgeving een positieve lichte atmosfeer biedt
  • Stucloper ECO is waterdicht en de nauwsluitende bovenkant kan met diverse soorten tape worden afgesloten

Toepassing

Foliefol Stucloper wordt toegepast als afdekking van vloeren, overloop, trappen en vele andere ondergronden. Stucloper wordt het meest toegepast voor bescherming tijdens het stukadoren, spak spuiten of tijdens schilderwerkzaamheden. De brede rollen stucloper zijn geschikt voor het beschermen van uw overloop. De afmeting (± 1,30 mtr.) past precies tussen een standaard overloop. U hoeft hiervoor alleen de stucloper in de hoeken om te vouwen.

Verwerking Stucloper

In geval van grote oppervlakten die afgedekt moeten worden zoals een huiskamer, dient u de naden met een tape af te dichten, hierdoor wordt doorlekken op uw vloer voorkomen.