Foliefol Top G Alu

Foliefol Top G ALU is een geperforeerde aluminium gelamineerde gewapende folie. Uitgevoerd met een witte scrim en witte ruit op aluminium is deze geperforeerde folie breed toepasbaar als reflecterende isolerende gewapende dampopenfolie.

Door de reflectie van warmtestraling verhoogt deze folie de isolatiewaarde van de uiteindelijke constructie. Deze folie is leverbaar in de breedtematen tot 260 cm.

Toepassing

Dampopen waterkerende warmteweerstand-verhogende folie in dak- en wandelementen. Deze folie is gezien zijn flexibele eigenschappen uitermate geschikt voor renovatiewerkzaamheden en directe toepassing in nieuwbouw waarin een warmteweerstand-verhogende werking word verlangd.

Door het unieke perforatieproces is deze folie vele malen meer dampopen dan elk vergelijkbaar ander product in de markt.

Verwerking

Foliefol Top G ALU wordt aan de buitenzijde (koude zijde) toegepast. Door de microperforatie is deze beperkt waterdicht. Om deze beperking te minimaliseren en lekkage tegen te gaan dient deze folie niet op harde ondergronden te worden verwerkt. Contact met bijvoorbeeld minerale isolatiematerialen en andere zachte ondergronden is toegestaan, maar de unieke eigenschappen worden het beste benut bij vrije toepassing.

Naden en kieren afdichten met Foliefol ALUTAPE.