Foliefol Top G

Foliefol top G is een geperforeerde transparante gewapende folie. De blauwe scrim zorgt dat deze folie mandragend is en derhalve kan worden toegepast als dampdoorlatende dakfolie. Foliefol Top G voldoet aan de huidige regelgeving en is leverbaar in breedtematen tot 260 cm.

Wilt u de isolatiewaarde van de constructie verhogen, gebruik dan de Foliefol Top G Alu als dampdoorlatende laag.

De dampdichte uitvoering is voorzien van een witte scrim om verwarring te voorkomen. Foliefol Top G is ook leverbaar in een vlamvertragende uitvoering.

Toepassing

Dampopen waterkerende folie in dak- en wandelementen. Deze folie is gezien zijn flexibele eigenschappen uitermate geschikt voor renovatiewerkzaamheden en directe toepassing in nieuwbouw. Door het unieke perforatieproces is deze folie vele malen meer dampopen dan elk vergelijkbaar ander product in de markt.

Verwerking

Deze waterkerende dampdoorlatende folie wordt aan de buitenzijde (koude zijde) toegepast. Door de microperforatie is deze beperkt waterdicht. Om deze beperking te minimaliseren en lekkage tegen te gaan dient deze folie niet op harde ondergronden te worden verwerkt.

Contact met bijvoorbeeld minerale isolatiematerialen en andere zachte ondergronden is toegestaan, maar de unieke eigenschappen worden het beste benut bij vrije toepassing.