Premiumfol EPDM-Sealer

Premiumfol EPDM-Sealer is een 1-K contactlijm (kit) voor verlijming van Premiumfol EPDM-Producten op horizontale en verticale ondergronden en is getest op alle Premiumfol EPDM producten en BetaFlex®. Premiumfol EPDM-Sealer is zeer elastisch en watervast. Zonder oplosmiddel, siliconen en isocyanaten.

Toepassing

Voor naadoverlappingen van Premiumfol EPDM-Folies en verkleving op ondergronden als, voorbehandeld hout, bitumen, beton, metalen en metselwerk. Voor montage en afdichting van daktrimmen en hoek-lijnen bij dakrand-afwerkingen. Voor het inplakken van hemelwaterafvoeren, manchetten en andere accessoires. Voor gebruik op andere producten raden wij aan Premiumfol EPDM-Sealer eerst zelf te testen.

Verwerking

Premiumfol EPDM-Sealer niet verwerken bij temperaturen onder de + 5°C. Ondergronden dienen schoon, droog, gaaf en zonder olie, vet of scherpe delen te zijn. Overlappingen dienen minimaal 50mm te zijn, maar zijn afhankelijk van de toepassing.

Premiumfol EPDM-Sealer in 2 rillen van ± 6mm Ø aanbrengen. De folie zonder luchtinsluitingen dichtslaan en aanrollen met een Premiumfol EPDM-Roller. Premiumfol EPDM-Sealer is niet geschikt voor verkleving op polystyreenschuim. Gereedschap na gebruik reinigen met wasbenzine. Voor optimale hechting gebruik Premiumfol EPDM-Sealer in combinatie met Premiumfol EPDM-Primer (een hoogwaardige blanke primer voor zowel poreuze als niet poreuze ondergronden).