Premiumfol EPDM

EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) is een UV-bestendig waterkerend flexibel membraan. Als loodvervanger vindt dit product steeds vaker zijn weg als waterkerend membraan. Indien DPC niet volstaat in het bestek dan is EPDM de ideale vervanger. Premiumfol EPDM Stroken geven geen reactie met cement en mortel. Door in de volledige levenscyclus van een gebouw de juiste functie te vervullen is het duurzame materiaal een steeds groter marktaandeel gaan veroveren.

Uitvoeringen

Voor het waterdicht maken van houten gootafvoeren zijn zelfklevende stroken de ideale oplossing. Premiumfol EPDM Stroken zijn tevens uitermate geschikt als vijverfolie en/of platdakbedekking. Dit kan BERDAL projectmatig voor u aanbieden. Het is zelfs mogelijk het membraan 3-dimensionaal op maat aan te leveren. Lichtkoepels of doorvoeren worden uitgespaard en opgehoogd. In geval van vijverfolie zijn doorvoeren vooraf al ingewerkt.

Toepassing

Waterkering en winddichting in gevel- of wandconstructie. Ook toepasbaar in gootconstructies. Kan worden gebruikt in zowel renovatie als nieuwbouw.

Verwerking

Zeer éénvoudige verwerking door elastische eigenschappen.

Verlijmbaar met Premiumfol EPDM Sealer, Foliefol Butyltape.