Berdal header

Howto: PANDSER Fast Flash

9 september 2017

Binnen ons Pandser assortiment hebben we onlangs Fast Flash geïntroduceerd. Pandser Fast Flash is een zelfklevende loodvervanger gebaseerd op milieuvriendelijke rubberpolymeren, met een aluminium bewapening en een volledig zelfklevende onderlaag.

Fast Flash is zeer flexibel, waait niet op, gaapt niet door de zelfklevende onderlaag en is zeer snel en eenvoudig verwerkbaar. In vergelijking met traditionele producten creëert u met Pandser Fast Flash een grote tijdswinst; en dus effectiviteit. Fast Flash is leverbaar in de kleuren: grijs, antraciet, zwart en terracotta, en in 4 breedtematen 280mm, 370mm, 560mm en 1120mm.

In deze video leggen we u uit hoe Pandser Fast Flash verwerkt dient te worden.

 


Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.