Berdal header

Berdal sluit het jaar af

21 december 2017

In week 52 is ons bedrijf gesloten. Dan vieren wij de feestdagen en blikken we terug op een mooi jaar. Want dat was 2017! Een jaar waarin we Berdal in een volledig nieuw jasje staken en waarin we van samenwerking met de gehele keten hét uitgangspunt maakten voor alles wat we doen. Voor nu en voor de toekomst. Let’s build together.

Ook zagen we het aantal Pandser-dealers gestaag groeien en breidden we ons assortiment uit, waardoor we onze positie als totaalleverancier verstevigden. Ook konden we onze merken Gripline, Foliefol en Pandser het platform bieden dat ze verdienen, met de lancering van onze nieuwe website.

We kijken uit naar 2018 om samen met u weer nieuwe successen te vieren. Voor nu wensen wij u fijne feestdagen en een gezond en fantastisch 2018. Op 3 januari zijn wij u graag weer van dienst! 


Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.