Berdal header

Berdal in vakblad DHZ Markt

12 februari 2018

Ruim baan voor Berdal in de uitgave van DHZ Markt van januari. Het vakblad voor de DHZ-ondernemers. Berdal wordt van herkomst en de beginjaren tot de hedendaagse ontwikkelingen ‘doorgelicht’. Onze merken Gripline, Foliefol en Pandser komen uitgebreid aan bod. Maar ook bij de EPDM-folies van Premiumfol, die via DHZ markten aangeboden worden aan consumenten, wordt stilgestaan. Daarnaast is er volop aandacht voor onze duurzaamheidsgedachte en hoe we hier concreet invulling aan geven met het gebruik van geregenereerde kunststoffen. Ten slotte vertellen we natuurlijk meer over wat wij bedoelen met ‘let’s build together’. Hoe we samenwerkingen aangaan in de volledige keten en welke systemen we opgezet hebben om onze klanten te ondersteunen.

Uiteindelijk willen mensen fysieke producten zien en voelen. Daarom is het fijn dat DHZ Markt ook aandacht besteedt aan de Internationale Eisenwarenmesse in Keulen. Waar Berdal met ruim 2600 andere standhouders van 4 t/m 7 maart weer veel nieuws zal laten zien. DHZ Markt licht een tipje van de sluier op van wat bezoekers van deze beurs, ook wel de International Hardware Fair Cologne genoemd, kunnen verwachten.  

Bekijk hier de uitgave: DHZ_Berdal_jan18


Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.