Berdal header

MIX Pro dakbedekking

18 mei 2018

Berdal staat met een artikel in de MIX Pro! In dit artikel vertellen Bas van Kamperdijk en Eugène van den Broek meer over de producten die Berdal aanbiedt voor zowel platte als hellende daken. Berdal biedt het allemaal aan vanuit één vertrouwde hand, onder gecertificeerde kwaliteit en 100% zeker exclusief voor dealers in de ijzerwaren en bouwmaterialenhandel.

Dankzij het EDPM-concept Pandser, de folies van Foliefol en Fastflash loodvervangers covert Berdal het complete dak. Het complete pakket is dan ook gecertificeerd volgens de gangbare maatstaven. Inmiddels uitgerold bij 135 dealers in Nederland en België en nu ook in het typische bitumenland Duitsland. Berdal is nu ook klaar voor variërende projecten. Pandser Fast Flash, gecertificeerd met het BBA certificaat, zijn beschikbaar in alle relevante maten. Lees hier het volledige artikel: https://bit.ly/2IsnJnw


Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.