Berdal header

Informatie nodig? Berdal staat voor u klaar!

24 mei 2018

De dakenbranche heeft de wind mee. De signalen staan niet op groen, maar op félgroen. Zo goed gaat het, blijkt uit het Marketingrapport Dakenbranche 2017. De uitdaging voor de bouwmaterialenhandel ligt nu vooral bij het optimaal bedienen en informeren van de kleinere aannemer en het klusbedrijf. Kleinere dakbedekkingsbedrijven en zzp’ers tonen in distributie duidelijke vraagparallellen. Dat wil zeggen: beide partijen weten hun weg naar materiaal te vinden via de bouwmaterialenhandel.

Waar beide partijen zich wel in onderscheiden, is hun behoefte aan informatie. Een zzp’er die minder frequent een dak onder handen neemt, moet je vanuit het schap duidelijk informeren. Dat kan door opbouw van het assortiment, maar ook via uitleg op de verpakking zelf. Dat conceptdenken, waarbij het klusbedrijf beter wordt geïnformeerd, zie je steeds vaker terug.

Dit verhaal wordt herkend door meerdere bouwbedrijven en ook door Berdal. Volgens Eugène van den Broek wordt er vanuit Berdal stevig aan getrokken om de aantrekkelijkheid van het assortiment, maar ook de navigatie in het schap te verbeteren. Dat gebeurt aan de hand van visuele content, zoals kopborden, maar ook met kleurenopbouw in het schap zelf. Lees hier het volledige artikel.

 

 


Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.