Berdal header

Berdal ontvangt ISO 9001-2015 certificaat

22 oktober 2018

Op 28 september heeft Berdal het ISO 9001-2015 certificaat ontvangen voor haar kwaliteitsmanagementsysteem. Een team van Berdal heeft hiervoor de nodige inspanningen verricht, in nauwe samenwerking met adviesbureau Kader. De bijbehorende audits zijn eind september positief afgerond, waarna het certificaat is afgegeven door TÜV Nederland.

De kwaliteit in alle (werk)processen wordt jaarlijks gecontroleerd. De certificering is een mooi resultaat en een bevestiging van onze ambitie om naast de hoogste kwaliteit in producten, ook de hoogste kwaliteit in onze processen te borgen.


Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.