Berdal header

Winterklaar met de isolatie van Berdal

22 november 2018

Niemand wil vervelende en dure verrassingen. Breng uw ‘wintervoorraad’ op orde met de isolatiedekkleden van Berdal. Geschikt voor het afdekken van betonvloeren, landbouwproducten en bouwmaterialen. Onze dekkleden bevatten een isolerende tussenlaag van noppenfolie. Ze zorgen voor een betere uitharding van vers gestort beton. Hierdoor remmen ze de hydratatie warmte en houden die beter vast. Wij hebben verschillende maten en kleuren klaarliggen en helpen u graag. Bekijk ons assortiment. 

Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.