Berdal header

Berdal beperkt bereikbaar tussen 24-12 en 02-01

19 december 2018

Nog moeilijk te bevatten, maar we naderen het einde van het jaar! Daarom eerst even de mededeling dat Berdal tussen 24 december en 2 januari beperkt bereikbaar is. Daarna staat ons team graag weer voor u klaar. Samen met u starten we 2019 op en zetten we onze succesvolle samenwerking voort. 

In 2019 gaan we gestaag verder met onze ‘Let’s build together-filosofie’. Dit blijft de kern van ons verhaal en van onze activiteiten in de markt. In 2017 legden we dit fundament waarop we onze merken en concepten in 2018 verder konden uitbouwen. In 2019 gaan we hier gestaag mee verder en houden we u natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen waarvan u als partner van Berdal profiteert. 

Wij wensen u prettige feestdagen, een geweldige jaarwisseling en alle goeds en gezondheid voor 2019!
 

Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.