Berdal header

Berdal in de race voor Leverancier van het Jaar

21 mei 2019

Mooi nieuws van Zevij-Necomij. Berdal is onder het motto 'Verbinden in de keten' door de inkooporganisatie voor de technische groothandel en de ijzerwarenvakhandel genomineerd voor de titel Leverancier van het Jaar. Samen met Makita Nederland B.V. en fischer Benelux B.V. maken we kans op deze prestigieuze prijs. Op donderdag 20 juni wordt op NXT 2019 de winnaar onthuld.

Dienstverlener

De uitverkiezing is een beloning voor de gedane arbeid om van Berdal een dienstverlener te maken in plaats van een productie- en productgerichte organisatie. Als dienstverlener zijn wij van meerwaarde voor alle schakels in de keten. Ons doel is een efficiëntere en meer succesvolle business garanderen voor al onze partners.

Proactief

We hebben vele stappen gezet om dat te realiseren. Samen met de inkoop van Zevij-Necomij zijn we gekomen tot verdere optimalisatie van voorraadvorming en logistieke diensten naar de groothandel. Ook het internationale contract met Euro Craft en het IJG-lidmaatschap zijn proactieve stappen om de samenwerking binnen de keten te versterken.

Ondersteuning

De groothandel ondersteunen we constant in sterk veranderende (internationale) omstandigheden. Zo kunnen we door data-optimalisatie bijdragen in het verbeteren van ERP-systemen en het optimaliseren van e-commerce activiteiten. Bovendien kan Berdal prijslijsten in 5 talen aanbieden én dat is uniek. Verder verzorgen onze salespromotors voor medewerkers en relaties van de groothandel toolboxen, demo's en trainingen. En samen met Zevij-Necomij werken wij aan heldere marketingkalenders voor salescampagnes in alle seizoenen.

Uitreiking

Met het thema 'Verbinden in de keten' wacht ons op NXT 2019 een passend relatiecongres en wellicht de titel Leverancier van het Jaar. Aansprekende sprekers als journalist en econoom Mathijs Bouman en voetbalscheidsrechter Björn Kuipers gaan hun perspectief onthullen op 'Verbinden in de keten'.

 


Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.