Duurzame verpakkingen voor Gripline deurbuffers

Gripline zet een belangrijke stap in het verduurzamen van verpakkingen. Vanaf april verpakken we onze deurbuffers niet meer in plastic, maar gebruiken we FSC-gecertificeerd karton als alternatief verpakkingsmateriaal. 

240301 L2400969 Berdal Mailingnieuwsbericht Gripline Deurbuffers2

Waarom deze verandering?

Met het verminderen van het gebruik van plastic verpakkingen streeft Gripline naar een kleinere ecologische voetafdruk. Het is onderdeel van de strategische visie van Berdal, eigenaar van het House of Brands, met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit. Dit zorgt niet alleen voor een positiever effect op het milieu, maar levert ook voor retailers voordelen op.

Verbeterde winkelpresentatie

Een nieuwe verpakking zorgt naast het verbeteren van de winkelpresentatie, ook voor een betere profilering naar de klanten toe. Door ons te onderscheiden met duurzame verpakkingen spelen we in op de groeiende vraag naar milieubewuste verpakkingen.

Kleinere verpakkingseenheden

Ook ontvangen onze retailers vanaf nu de deurbuffers in kleinere verpakkingseenheden. Hierdoor presenteer je eenvoudiger losse eenheden in de winkel, zonder grote voorraden deurbuffers te hoeven opslaan. Op deze manier blijven we de wensen van onze partners tegemoetkomen.

Voor vragen kun je contact opnemen met ons verkoopteam. Zij staan je graag te woord!

DE GEWIJZIGDE verpakkingseenheden

 

Ga terug

240301 L2400969 Berdal Mailingnieuwsbericht Gripline Deurbuffers2

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.