Werken bij Berdal

Berdal is een internationaal opererende organisatie waarin continue innovatie en het gebruik van vooruitstrevende technieken belangrijke drijfveren zijn. Dit maakt Berdal een interessante werkgever. Bij Berdal hebben we een werkomgeving waar jij samen met collega’s doelen behaalt en met plezier werkt.

bekijk de vacatures

Werken Bij Berdal

LET’S GROW TOGETHER

Alle ontwikkelingen in de markt en binnen Berdal zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. In deze dynamische werkomgeving krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing, zowel binnen je eigen functie als op organisatieniveau.

We willen graag dat medewerkers meedenken over de toekomst van Berdal en hen betrekken in de feedbackloop wanneer er keuzes gemaakt worden die iedereen binnen de organisatie aangaan. Bij Berdal krijg je ruimte binnen de organisatie voor het verbeteren en of innoveren van bijvoorbeeld processen.

Garanties bij Berdal

  • Afwisselende en uitdagende werkzaamheden
  • Gezellig team van collega’s
  • Iedereen is benaderbaar
  • Cursussen en opleidingen beschikbaar
Werken Bij

Waarom Berdal?

Bij Berdal word je gewaardeerd. Niet alleen met een eerlijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar ook door successen samen te vieren. Resultaten behalen we immers samen. Om samen deze doelen te kunnen behalen vinden we de volgende punten belangrijk:

  • Ontmoedigen van overwerken
  • Aanbieden van gratis fruit en stoppen met roken trainingen
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen

Stage bij Berdal

Op zoek naar een uitdagende stage, afstudeeropdracht of traineeship bij een vooruitstrevende organisatie? Bij Berdal zijn er volop mogelijkheden. Je kan werken met innovatieve technieken op onze productieafdeling. Of juist je pijlen richten op de verkoop, financiën, supply chain management of ICT bij ons op kantoor.

Interesse om stage te lopen? Wij maken graag kennis me je! Stuur een mail naar hr@berdal.com. We horen graag van je!

Jip Werken Bij
Bas Van Kamperdijk

Benieuwd wat wij doen?

Wij produceren en leveren duurzame bouwgerelateerde materialen, gereedschap en accessoires. Daarnaast ondersteunen wij onze dealers met slimme aanvullende diensten, zoals databasemanagement, schappenplannen en sales & instore promotion.

Bas van Kamperdijk, Algemeen Directeur: “Berdal is een heel gezond familiebedrijf. Het bestaat al 50 jaar. Er zit heel veel historie in. We ontwikkelen heel veel op gerecyclede producten en we groeien hard. Daar zijn we met elkaar allemaal trots op.

Kijkje achter de schermen