Gezonde werk-privébalans

We vinden een goede werk-privébalans belangrijk en ontmoedigen overwerken waar mogelijk. Om een gezondere levensstijl te stimuleren bieden we onze medewerkers doorlopend gratis fruit aan, maar ook trainingen om te stoppen met roken. Met een in eigen huis ontwikkeld fietsplan motiveren we onze medewerkers om naar het werk te fietsen. Daarnaast bieden we in samenwerking met lokaal werkontwikkelbedrijf Ontplooj ruimte aan collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt.

MVO Mens
Gelijke Kansen

Gelijke kansen en rechten

Ongeacht gender, ras of geloofsovertuiging heeft elke medewerker van Berdal dezelfde kansen, rechten en plichten. Zowel op onze locatie in Nederland als in Polen streven we naar een uitgebalanceerde mix van medewerkers wanneer het gaat om deze aspecten. Wij doen geen zaken met toeleveranciers waar deze waarden aantoonbaar worden geschonden, of waar de schijn bestaat dat deze niet worden gehandhaafd.

Terug naar MVO

Werkpakt-keurmerk

Wij hebben het Werkpakt-keurmerk ontvangen van de Gemeente Enschede. Dit keurmerk is een erkenning voor werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap. Als Werkpakt-werkgever erkennen we de talenten van (langdurig) werkzoekenden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt, ook mensen met een extra begeleidingsbehoefte.

Terug naar MVO

240604 L2401401 Werkpakt Keurmerk Header

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is één van onze belangrijke drijfveren. Met milieuvriendelijke oplossingen voor de gehele keten bouwen we samen met onze leveranciers en distributeurs voortdurend aan gezamenlijk succes.

Lees meer

Klimaat

Berdal stimuleert duurzamere keuzes. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam omgaan met grondstoffen en energie en het verminderen van verpakkingsmateriaal.

Lees meer