Achter de schermen

Medewerkers van Berdal zijn betrokken, tonen commitment en hebben medezeggenschap. We geven je graag een kijkje achter de schermen door onze eigen mensen aan het woord te laten.

Fabriek Berdal
Liesbeth Snijders Niens

Liesbeth Snijders-Niens

Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst

"SAMEN DOELEN BEHALEN"

Liesbeth Snijders-Niens is al een aantal jaar onderdeel van het Sales Team. In de afgelopen jaren is deze afdeling erg gegroeid in professionaliteit. “Binnen de afdeling Sales zorgen we er samen voor dat onze klanten en prospects op nummer 1 staan. Bij Berdal zijn we een gedreven, enthousiast en professioneel team die elkaar helpt, begeleidt, ondersteunt maar ook stimuleert.”

“Er heerst onderling een informele, open sfeer waarin we elkaar direct kunnen aanspreken. In de samenwerking met collega’s vind ik het belangrijkst dat er het gevoel heerst dat we met elkaar samenwerken en niet naast elkaar. Samen doelstellingen bewerkstelligen, positief kritisch kunnen zijn naar elkaar met af en toe een dolletje. Belangstelling voor elkaar, ook privé."

"Werken bij Berdal betekent werken voor een professioneel gezond en vooruitstrevend bedrijf."

"Je krijgt alle mogelijkheden om in deze trein te stappen; je wordt gecoacht, gestimuleerd en geënthousiasmeerd en dat maakt het zo leuk om je in te zetten voor Berdal.”

"DIVERS EN UITDAGEND"

Wouter Hof: “Wat leuk is aan het werken bij Berdal is de diversiteit en uitdagingen die je krijgt voorgeschoteld. En die je samen met je collega’s kan oppakken en uitwerken om tot een goed resultaat te komen. Berdal is een no-nonsense bedrijf dat enorm hard groeit en waar je alle vrijheid krijgt om je te ontplooien. Je bent overal bij betrokken. De cultuur binnen Berdal kan je omschrijven als laagdrempelig en nuchter."

"Er heerst een grote saamhorigheid."

"Daarnaast is er een enorme dynamiek tussen de afdelingen in het gehele proces van orde tot uitlevering. Mijn collega’s kunnen van mij verwachten dat ik een teamplayer ben. We werken samen aan ons succes. Voor mij geldt, als er een probleem is dan zitten we allemaal met dat probleem en als er succes is behaald dan hebben we dat ook samen gedaan."

"Om goed binnen Berdal te passen is het belangrijk dat je tegen het hoge werktempo kan die soms gepaard gaat met de enorme groei die wij doormaken. Daardoor zijn er organisatorisch ook nog wel wat verbeterpunten maar dat kan je verwachten in een bedrijf dat zo hard aan de weg timmert.”

Wouter Hof

Wouter Hof

Export Manager

Leen Nijzink

Leen Nijzink

Assistent Hoofd Logistiek

"ENTHOUSIASTE EN BETROKKEN GROEP"

Leen Nijzink: “Het leukst aan bij Berdal werken is dat het elke dag weer een uitdaging is om samen met collega’s de orders goed en op tijd te versturen. Het mooie is dat we dat kunnen doen met een enthousiaste en betrokken groep. Berdal kent een open cultuur, waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt."

"Je wordt uitgedaagd om mee te denken om de organisatie te optimaliseren."

"Karaktereigenschappen die belangrijk zijn om goed binnen Berdal te passen zijn: zelfstandig kunnen werken, een teamplayer zijn en jezelf willen ontwikkelen.”

Ook werken bij Berdal?

Ben je enthousiast geworden van de verhalen van onze medewerkers?

Bekijk de vacatures

Achter De Schermen
Achter De Schermen 2
Slider 1