Pandser

  • Water- en luchtdichte oplossingen voor dak, gevel en vloer
  • EPDM folie, DPC- en bouwfolie en bijpassende chemie en accessoires
  • Duurzame en milieuvriendelijke materialen
Berdal Merk Pandser

Waterproof and airtight solutions for projects

Pandser biedt bouwprofessionals alle benodigdheden voor de dichting van daken, gevels en vloeren. Met ons totaalconcept van materialen, gereedschappen en accessoires bieden we de meest duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor diverse vocht- en luchtdichtingsproblemen.

Waterdichte oplossingen

In het Pandser-assortiment vind je altijd een pasklaar product voor een professionele voorbereiding, uitvoering en afwerking van je project. Naast de bekende EPDM-stroken, dakmembranen en loodvervangers levert Pandser gewapende folies, spinvliesfolies, DPC- en bouwfolies en bijpassende tapes.

Pandser series

Pandser
230411 Pandser Website Foto 1140X855px Bouwfolie

Bouwfolie

De bouwfolies van Pandser zijn ideaal voor gebruik op de bouwplaats. Met PE bouwfolie dek je materialen snel af tegen vocht en vuil.

230411 Pandser Website Foto 1140X855px Beschermfolie

Beschermfolie

Pandser buisfolie wordt (bedrukt en onbedrukt) gebruikt in de asbestsanering en als tijdelijke hemelwaterafvoer.

230411 Pandser Website Foto 1140X855px Dak & Wandfolie

Dak- & Wandfolie

Door de vochtwerende werking blijft het isolatiemateriaal droog, waardoor het langer meegaat en de warmte beter vasthoudt. De isolerende folies voor de warme binnenzijde zijn eveneens van belang om huizen zo duurzaam mogelijk te isoleren en verwarmen.

230411 Pandser Website Foto 1140X855px Gevelfolie

Gevelfolie

Pandser gevelfolie is ideaal voor het beschermen van gevels tegen wind en water. De gevelfolies zijn verkrijgbaar voor open en gesloten gevels.

230411 Pandser Website Foto 1140X855px EPDM Accessoires

EPDM Accessoires

In het Pandser-assortiment zitten verschillende EPDM toebehoren. Zoals aandrukrollen en -rijwieltjes, primer, daktrimmen, EPDM hemelwaterafvoeren en stadsuitlopen met EPDM folie-kraag.

230411 Pandser Website Foto 1140X855px EPDM Folie

EPDM folie

EPDM is een synthetisch rubber met een hogere levensduur dan bitumen en DPC. Het milieuvriendelijke EPDM wordt gebruikt voor het waterdicht maken van platte of licht hellende daken en als waterkering bij kozijnen of fundering. Dit materiaal is ook prima geschikt voor het opnieuw bekleden van zinken dakgoten. Omdat je EPDM verlijmt, is het zeer veilig aan te brengen.

230411 Pandser Website Foto 1140X855px EPDM Loodvervangers

EPDM Loodvervangers

Onze loodvervangers zijn geschikt als waterkering voor verschillende toepassingen bij daken, dakkapellen en spouwmuren. Loodvervangers zijn niet alleen veiliger voor mens en milieu, maar ook makkelijker en sneller te verwerken dan lood. Fast Flash is leverbaar in verschillende kleuren zodat het materiaal perfect aansluit bij de kleur van de dakpannen.

230411 Pandser Website Foto 1140X855px Noppenbaan

Noppenbaan

Pandser noppenbaan is de ideale oplossing onder allerhande betonconstructies.

230411 Pandser Website Foto 1140X855px Waterkerende Folie

Waterkerende folie

Pandser DPC waterkerende folie is aan twee zijden voorzien van wafelstructuur. De folie is aan een kant gesneden en daardoor moeiteloos af te rollen.

instructievideo's 

Speciaal voor eindgebruikers bieden we 3D-instructievideo's ter ondersteuning bij hun projecten. In deze video’s zien eindgebruikers welke producten en gereedschappen zij nodig hebben voor hun projecten rondom water- en luchtdichting. Ook laten we in heldere stappen zien hoe zij de producten eenvoudig kunnen toepassen.

Bekijk onze instructievideo's

Onze merken

Gripline Gripline

Gripline

Onze bouwemmers, kuipen, bakken, kniebeschermers en rubberproducten van duurzaam kunststof brengen we uit onder het merk Gripline.

PremiumFol PremiumFol

PremiumFol

Premiumfol biedt een compleet assortiment aan waterkerende folies en EPDM-producten voor de thuisklusser.

Konvox Konvox

Konvox

Konvox is specialist in verpakkings- en ladingzekeringsproducten voor professionals en thuisklussers.

FENTO FENTO

FENTO

Het merk FENTO ontwikkelt comfortabele, duurzame en ergonomische kniebeschermers.