Partner voordelen

Als partner denkt Berdal graag mee met groothandels en retailketens over hoe zij de producten duurzamer, succesvoller en winstgevender kunnen aanbieden aan eindgebruikers. Zo ondersteunen we hun verkoopactiviteiten met datamanagement, contentbeheer, schappenplannen, sales & instore promotion, duurzame verpakkingsmaterialen en volledige support in de logistieke keten.

Diensten Berdal

samen sterker

Continue doorontwikkeling, digitalisering, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en innovatie zijn belangrijke drijfveren voor ons. Wij spelen constant in op veranderende marktomstandigheden. Dit doen we offline met instore concepten, online met ondersteuning voor e-commerce én door het stimuleren van duurzamere keuzes, bijvoorbeeld op het gebied van verpakkingsmateriaal en transport. Zo bouwen we samen met onze leveranciers en dealers voortdurend aan gezamenlijk succes.

Samen Sterker Diensten

Sales promotion

Berdal is ervan overtuigd dat samenwerking in de gehele bouwketen dé sleutel tot succes is. Dat doen we door onze dealers te ondersteunen, zowel offline als online.

Meer over salespromotion

Logistiek

Berdal levert een breed assortiment. Deze producten leveren wij met een bewezen, hoge betrouwbaarheid op een zo optimaal mogelijke wijze.

Meer over logistiek