FENTO

  • Kniebeschermers
  • Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten
  • Comfortabel, duurzaam en ergonomisch
Berdal Merk Fento

Ergonomic knee protectors

FENTO-kniebeschermers worden ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, op basis van gebruikservaringen uit de praktijk. De perfecte pasvorm en gebalanceerde drukverdeling zorgen voor een goede werkhouding en voorkomen zo knie- en rugklachten. Om dit te benadrukken heeft FENTO gekozen voor de tagline: ERGONOMIC KNEE PROTECTORS.

Kniebeschermers

Bij kniebeschermers van FENTO staan comfort, duurzaamheid en ergonomie voorop. Alle producten zijn het resultaat van jarenlange ontwikkelingen en grondige tests. FENTO is licht van gewicht, flexibel en waterdicht. FENTO kniebeschermers zorgen voor comfort onder alle omstandigheden. Buiten de kniebeschermers om biedt FENTO ook verschillende soorten accessoires aan.

FENTO series

FENTO
FENTO HOME FRONT

Kniebeschermers

FENTO kniebeschermers worden ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, op basis van gebruikservaringen uit de praktijk. De perfecte pasvorm en gebalanceerde drukverdeling zorgen voor een goede werkhouding en voorkomen zo knie- en rugklachten. Om dit te benadrukken heeft FENTO gekozen voor de tagline: ERGONOMIC KNEE PROTECTORS.

FENTO kniebescherming

Bij FENTO geloven we in de kracht van ergonomie en streven we ernaar producten te ontwikkelen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook duurzaam en ergonomisch verantwoord. Bekijk de video hiernaast en ontdek FENTO.

Onze merken

Gripline Gripline

Gripline

Onze bouwemmers, kuipen, bakken, kniebeschermers en rubberproducten van duurzaam kunststof brengen we uit onder het merk Gripline.

Pandser Pandser

Pandser

Pandser is het professionele merk voor water- en luchtdichte oplossingen voor dak, gevel en vloer.

PremiumFol PremiumFol

PremiumFol

Premiumfol biedt een compleet assortiment aan waterkerende folies en EPDM-producten voor de thuisklusser.

Konvox Konvox

Konvox

Konvox is specialist in verpakkings- en ladingzekeringsproducten voor professionals en thuisklussers.