Gripline

  • Bouwemmers, kuipen, bakken, kniebeschermers en rubberproducten
  • Gemaakt van 100% gerecyclede en gecertificeerde kunststof
  • Eigen productie in Nederland en Polen
Img Dummy 1

Sustainable quality made in Europe

Bij ons A-merk Gripline staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Wij produceren en leveren onder andere bouwemmers, kuipen, bakken, kniebeschermers en rubberproducten voor de ijzerwaren-, bouw- en DHZ-branche. Naast dit uitgebreide assortiment bieden wij onze partners aanvullende diensten, zoals efficiënte logistiek, databasemanagement, schappenplannen en andere gewenste ondersteuning. Gripline is onderdeel van de Berdal-family en heeft een groen Member of the Berdal-family label.

Kwaliteit en duurzaamheid in eigen hand

Zowel de kwaliteit als duurzaamheid houden we in eigen hand door de producten zelf te produceren in Nederland en Polen. De emmers, kuipen en bakken van de Durable en Original serie zijn gemaakt van 100% gerecyclede en gecertificeerde kunststof, teruggewonnen uit huishoudelijk afval. Hiervoor ontving Berdal in 2014 het Blauer Engel-certificaat: het officiële Duitse milieukeurmerk. De emmers, kuipen en bakken hebben daarnaast een TÜV-kwaliteitscertificaat en de kniebeschermers een DIN-certificering.

Gripline series

Gripline
230411 Gripline Website Foto 1140X855px Bakken

Bakken

De Gripline bakken brengen de kwaliteit die u van Gripline gewend bent. Divers in toepassingen, maar uniform in prestaties: betrouwbaar en een lange levensduur.

230411 Gripline Website Foto 1140X855px Rubberproducten

Rubberproducten

Onze rubberproducten worden in eigen beheer geproduceerd met de professionele kwaliteit die u gewend bent van Gripline. Onder de rubberproducten van Gripline valt een breed en gevarieerd assortiment hamers, mokerdoppen, closet- & deurbuffers. Deze robuuste producten zijn uitermate betrouwbaar, met een gladde afwerking.

230411 Gripline Website Foto 1140X855px Emmers

Emmers

De Gripline emmer is een classic in het Gripline-assortiment. Desgewenst ook verkrijgbaar als bedrukte emmer. Deze complete serie is geschikt voor zowel professionals als thuisklussers.

230411 Gripline Website Foto 1140X855px Kuipen

Kuipen

De robuuste kuipen van Gripline kunnen wel een stootje hebben. Onze speciekuipen kunnen vele metselklussen met gemak aan. Kuipen die van de ene bouwplaats naar de andere gesleept worden, daar moet je van op aan kunnen.

230411 Gripline Website Foto 1140X855px Kniebeschermers

Kniebeschermers

De vertrouwde, hoogwaardige Gripline kwaliteit in de vorm van kniebeschermers. Wel zo prettig als het gaat om ergonomie en bescherming.

Duurzaamheid & kwaliteit

Gripline emmers en kuipen: Onze duurzame oplossing voor de bouwsector! De emmers, kuipen en bakken van de Durable en Original serie zijn gemaakt van 100% gerecyclede en gecertificeerde kunststof, teruggewonnen uit huishoudelijk afval. Bekijk de video en ontdek hoe duurzaamheid en kwaliteit de rode draad vormen in alles wat Gripline doet.

Onze merken

Pandser Pandser

Pandser

Pandser is het professionele merk voor water- en luchtdichte oplossingen voor dak, gevel en vloer.

Premiumfol Premiumfol

Premiumfol

Premiumfol biedt een compleet assortiment aan waterkerende folies en EPDM-producten voor de thuisklusser.

Konvox Konvox

Konvox

Konvox is specialist in verpakkings- en ladingzekeringsproducten voor professionals en thuisklussers.

FENTO FENTO

FENTO

Het merk FENTO ontwikkelt comfortabele, duurzame en ergonomische kniebeschermers.