Logistiek

Berdal ziet logistiek in de gehele keten als essentieel onderdeel om haar duurzaamheid te vergroten, de keten efficiƫnter te maken en de kosten in de keten te verminderen. Hiervoor zijn we een proactieve partner van inkopers, category managers en supply chain managers. Om zo de leveringen van Berdal als producent tot op de winkelvloer te optimaliseren. Dit doen we door de ruimte in onze vrachtwagens optimaal te benutten en ondersteuning te bieden in e-commerce logistiek naar de eindgebruiker.

Header Transport

verpakkingseenheden

We streven naar optimale verpakkingseenheden. Dit bepaalt Berdal per pallet aan de hand van de magazijninrichtingen van haar partners en de ideale cross-docking hoeveelheden. Een voorbeeld hiervan is het verbeteren van de pallethoeveelheden vanuit de productie zodat we dubbelstek kunnen leveren in onze vrachtwagens. Hierdoor benutten we de ruimte in de wagens optimaal. Dit resulteert in een 20% efficiƫntere rit en 20% minder CO2-uitstoot.

minder transportbewegingen

Berdal vermindert de transportbewegingen door de toeleveranciers dichter bij het distributiecentrum te zoeken en meer bewerkingen in eigen productie volledig geautomatiseerd uit te voeren. Hierdoor zijn er minder transportbewegingen nodig voordat een product gereed is. Voor de gehele keten kijken we welke ondersteuning Berdal kan bieden in hun logistiek naar de eindgebruiker. Om zo de hoeveelheid transportbewegingen verder te verminderen.

Terug naar onze partnervoordelen

Magazijn Berdal