Sales promotion

Berdal is ervan overtuigd dat we samen sterker zijn dan de som der delen. Door de krachten te bundelen kunnen we uitdagingen aan en maken we ambities waar. Hiermee bedoelen we niet alleen het samenwerken binnen Berdal. Juist die samenwerking met onze dealers en met de gehele bouwketen is voor ons de sleutel tot succes. Dit doen we door onze dealers te ondersteunen met slimme aanvullende diensten.

Header Salespomotion

Kennis delen

Markkennis en -ervaring van dealers koppelen we aan onze producten, diensten en oplossingen. Via onze salespromotor geven we productdemonstraties, trainingen en toolboxen om eenvoudig alle relevante kennis over onze producten bij te brengen. Zo komen we samen tot succesvolle krachtenbundelingen en dus tot de beste prestaties.

Ondersteuning in datamanagement

Berdal geeft haar klanten via de website alle relevante en actuele productinformatie. Ook voorzien we diverse PIM-systemen (Product Informatie Management) van actuele data die relaties gebruiken in hun ERP-systemen en webshop-applicaties. Voorbeelden van bekende PIM-systemen zijn EZ-Base, DGE, GS1, IB en Perfion.

Salespromotion Offline Middelen

Offline verkoopondersteuning

Om de toepassingen en mogelijkheden van het assortiment te laten zien heeft Berdal sfeerbeeld van de producten geschoten en 3D-instructievideo’s ontwikkeld. In deze video’s zien eindgebruikers welke producten en gereedschappen zij nodig hebben voor hun projecten rondom water- en luchtdichting. Ook laten we in heldere stappen zien hoe zij de producten eenvoudig kunnen toepassen.

Deze sfeerbeelden en animatievideo’s ondersteunen retailketens en groothandels met de informatievoorziening, promotie, verkoop en aftersales van producten. Zo stelt Berdal haar partners in staat om op een effectieve en efficiënte manier hun eindgebruikers te bereiken. Om daarmee hun succes en onze reikwijdte te vergroten.

Optimale assortimentsbepaling

Samen naar het optimale assortiment. Berdal ondersteunt haar dealers met marktkennis, door juiste data-analyses en samenwerking in data. De informatie gebruiken we om voorstellen te doen voor bijvoorbeeld het juiste assortiment en het inrichten van optimale schapindelingen. Hierdoor stellen onze dealers de producten op een aantrekkelijke manier tentoon aan hun klanten. We zien de markttrends (nationaal en internationaal) en vertalen deze naar goede adviezen aan onze relaties.

We denken graag met onze dealers mee over offline verkoopondersteuning. Zo biedt ons schappenplan de mogelijkheid om diverse producten te verkopen. Met behulp van de schappencalculator berekenen we eenvoudig de investering. Daarnaast geven we direct inzicht in het rendement dat verwacht kan worden.

Terug naar onze partnervoordelen

Salespromotion Persoon