Over ons

Familiebedrijf Berdal is Europees marktleider op het gebied van hoogwaardige, duurzame en innovatieve kunststof- en rubberproducten voor zowel de bouwprofessionals als de consument. Berdal is producent, leverancier en brandowner met vestigingen in Nederland en Polen.

Berdal richt zich op dealerschappen van onze merken en staat hierbij garant voor de kwaliteit van het assortiment en de daarbij horende concepten en diensten. Als partner van groothandels en retailketens denken en kijken we graag mee met hoe zij onze producten duurzamer, succesvoller en winstgevender kunnen aanbieden aan eindgebruikers. Ons portfolio bestaat uit vijf sterke merken: Gripline, Pandser, Premiumfol, Konvox en FENTO.

Over Berdal Buiten

LET’S BUILD TOGETHER

De centrale boodschap van Berdal is ‘Let’s Build Together’. Samen met onze partners en dealers bouwen we voortdurend aan een duurzamere bouw- en logistiekbranche én aan ons gezamenlijke succes. Onze pay-off bevestigt dit en is tegelijkertijd een uitnodiging voor nieuwe samenwerkingen.

Waarom Berdal?

Met ons brede en diepe assortiment koop je als groothandel en retailketen al het materiaal eenvoudig in bij één leverancier. Continue doorontwikkeling, digitalisering, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en innovatie zijn belangrijke drijfveren voor ons. Wij spelen constant in op veranderende marktomstandigheden. Zo bouwen we samen met onze leveranciers en distributeurs voortdurend aan gezamenlijk succes.

Eugene En Bas 1

KWALITEITSSTANDAARDEN

Berdal staat garant voor de kwaliteit van het assortimenten en de daarbij behorende concepten en diensten. Door continu te innoveren met vooruitstrevende productiemethodes en technieken. Dit komt terug in onze kwaliteitsstandaarden.

 

 • ISO 9001-2015 CERTIFICERING

  • Net als de hoogste kwaliteit in producten, streven wij ook de hoogste kwaliteit in onze (werk)processen na. Berdal beschikt daarom over het ISO 9001-2015 certificaat – de internationale norm - voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Om de certificering in simpele woorden samen te vatten: we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en kunnen dat aantonen. TÜV Nederland controleert dit jaarlijks.

 • REACH

  • REACH staat voor: Registratie, Evaluatie, Autorisatie en restrictie van Chemische stoffen. Ons volledig assortiment voldoet aan de REACH-verplichtingen. Wij handelen continu, samen met onze leveranciers, volgens de REACH-regelgeving.

 • DIN CERTIFICERING

  • Berdal heeft voor haar kniebeschermers van de merken Gripline en FENTO het DIN-certificaat ontvangen. De producten worden hiervoor middels een kunstknie op drukverdeling getest. Ook de indringingsweerstand en de impact-bestendigheid worden gemeten. Het comfort van de kniebeschermer wordt beoordeeld en de elasticiteit van de band gecontroleerd.

 • TUV CERTIFICERING

  • Onze emmers, kuipen en bakken hebben een TÜV-kwaliteitscertificaat. De TÜV certificaten tonen aan dat Berdal voldoet aan de gestelde normen voor veiligheid, kwaliteit, milieu, energie, MVO en duurzaamheid. Op de bouw is het voor de veiligheid van de mensen die ermee werken, zeer belangrijk dat de emmers en kuipen van Berdal de juiste, vereiste draagkracht hebben.

Bekijk hier onze certificaten

LET’S CELEBRATE TOGETHER!

Berdal is al 50 jaar de specialist in hoogwaardige, duurzame kunststof- en rubberartikelen. Hier staan we graag bij stil, maar we kijken vooral vooruit!

De afgelopen 50 jaar worden vooral gekenmerkt door continue groei. Wat begon met de ontwikkeling van een rubberen mokerdop in de garage van oprichter Gert-Jan van Kamperdijk, groeide uit tot een internationaal producent en brandowner, met vestigingen in Nederland en Polen.

Tijdlijn bekijken

50 Jaar Berdal

VERSTERK ONS TEAM

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Berdal is altijd geïnteresseerd in gekwalificeerde kandidaten uit allerlei vakgebieden!

Werken bij Berdal

Team

Het team van Berdal bestaat uit professionals die kennis koppelen aan een gezonde werklust. Mensen die zich graag ontwikkelen in een innovatieve omgeving. Aangenaam kennis te maken!

Ontmoet onze professionals