Premiumfol

  • Waterkerende folies en EPDM-producten voor de gebouwde schil
  • Volgens professionele standaarden met een lange levensduur
  • Gebruiksgemak voor thuisklussers
Berdal Premiumfol Merk

Watertight home improvement

Premiumfol biedt een compleet assortiment aan waterkerende folies en EPDM-producten voor de gebouwde schil. Het assortiment van Premiumfol bestaat tevens uit duurzame folies, gereedschappen en accessoires. Door het gebruiksgemak lossen thuisklussers gemakkelijk diverse vocht- en winddichtingsproblemen op. De artikelen zijn ontwikkeld volgens professionele standaarden en hebben een lange levensduur.

Sales support

Naast materialen en gereedschap ondersteunen wij onze dealers met een totaalconcept. We denken graag mee met groothandels en retailketens over hoe zij onze producten duurzamer, succesvoller en winstgevender kunnen aanbieden aan eindgebruikers. Hiervoor leveren wij verschillende diensten en verkoopmiddelen, zoals online productomgevingen, demodagen en instructievideo’s voor eindgebruikers.

Premiumfol series

Premiumfol
Premiumfol Website Foto's 1140X855px Bouwfolie

Bouwfolie

De bouwfolies van Premiumfol zijn ideaal voor gebruik op de bouwplaats. Met PE bouwfolie dek je materialen snel af voor vocht en vuil.

Premiumfol Website Foto's 1140X855px Dak & Wandfolie

Dak- & Wandfolie

Door de vochtwerende werking blijft het isolatiemateriaal droog, waardoor het langer meegaat en de warmte beter vasthoudt. De isolerende folies voor de warme binnenzijde zijn eveneens van belang om huizen zo duurzaam mogelijk te isoleren en verwarmen.

Premiumfol Website Foto's 1140X855px Gevelfolie

Gevelfolie

Premiumfol gevelfolie is voor het beschermen van gevels tegen wind en water. De gevelfolies zijn geschikt voor gesloten gevels.

Premiumfol Website Foto 1140X855px EPDM Folie

EPDM Folie

EPDM is een synthetisch rubber met een hogere levensduur dan bitumen en DPC. Het milieuvriendelijke EPDM wordt gebruikt voor het waterdicht maken van platte of licht hellende daken en als waterkering bij kozijnen of fundering. Dit materiaal is ook prima geschikt voor het opnieuw bekleden van zinken dakgoten. Omdat je EPDM verlijmt is het zeer veilig aan te brengen.

Premiumfol Website Foto's 1140X855px Waproseal

EPDM Loodvervangers

Een loodvervanger gebaseerd op milieuvriendelijke rubberpolymeren, met een aluminium strekmetaal. Ontwikkeld met de eigenschappen van traditionele materialen en de duurzaamheid van EPDM. Voor een snelle en eenvoudige applicatie en een brede inzetbaarheid.

Premiumfol Website Foto's 1140X855px EPDM Accessoires

EPDM Accessoires

In het Premiumfol-assortiment zitten verschillende accessoires. Zoals aandrukrollen en -rijwieltjes, primer, EPDM hemelwaterafvoeren en stadsuitlopen met EPDM folie-kraag.

Premiumfol Website Foto's 1140X855px DPC Folie

Waterkerende folie

De folie is gemaakt van polyethyleen. Daardoor is het product waterkerend en dampdicht. Beide zijden zijn voorzien van wafelstructuur.

Instructievideo's

Speciaal voor thuisklussers hebben we een aantal 3D-instructievideo’s ontwikkeld. Hierin laten we stapsgewijs zien hoe zij verschillende lucht- en vochtdichtingsproblemen rondom hun huis of garage kunnen oplossen.

Bekijk onze instructievideo's

Onze merken

Gripline Gripline

Gripline

Onze bouwemmers, kuipen, bakken, kniebeschermers en rubberproducten van duurzaam kunststof brengen we uit onder het merk Gripline.

Pandser Pandser

Pandser

Pandser is het professionele merk voor water- en luchtdichte oplossingen voor dak, gevel en vloer.

Konvox Konvox

Konvox

Konvox is specialist in verpakkings- en ladingzekeringsproducten voor professionals en thuisklussers.

FENTO FENTO

FENTO

Het merk FENTO ontwikkelt comfortabele, duurzame en ergonomische kniebeschermers.