Ontdek ons vernieuwde assortiment op Bau München

Van 17 t/m 22 april staat Berdal op de BAU in München. Op deze internationale vakbeurs komen professionals uit de bouwwereld bij elkaar om de nieuwste technieken, materialen en toepassingen te ontdekken. Hier laten we architecten, aannemers en andere vakmensen kennismaken met ons vernieuwde assortiment, onze merken en shopconcepten.

230322 L2300711 Bexh Nieuwsbericht Engels

Splinternieuwe beursstand

Als overkoepelende organisatie verbinden we de merken Pandser, Gripline, Premiumfol, Konvox en FENTO. Dit noemen we ons ‘House of Brands’. Voor BAU München hebben we daarom een splinternieuwe beursstand ontwikkeld in de vorm van een huis, waarin we onze merken presenteren. We nodigen onze dealers en geïnteresseerden uit om mee te denken over hoe zij onze producten succesvoller en winstgevender kunnen aanbieden. Natuurlijk ontbreken ook de oer-Hollandse stroopwafels niet bij onze beursstand.

Vernieuwd assortiment

Op de beurs volgt de Europese introductie van het Konvox-assortiment. Dit bestaat uit producten voor het beschermen van professionals op de bouwplaats en het zekeren van ladingen of transportgoederen. Daarnaast stellen we het nieuwe totaalconcept van Pandser voor. Naast alle benodigdheden voor de dichting van daken, goten en gevels biedt dit merk nu ook diverse onderdak-, gevel- en bouwfolies voor vloeren en wanden.

Deelname Europese evenementen

Dit voorjaar presenteren wij onze merken en ons vernieuwde assortiment op meerdere beurzen in Europa. Naast Duitsland staan we ook op verschillende evenementen in Engeland en Polen. Hier laten we bestaande en nieuwe relaties graag kennismaken met onze producten en aanvullende diensten.

Ga terug

230322 L2300711 Bexh Nieuwsbericht Engels

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.