Salco, onze nieuwe partner in België

Met enthousiasme kondigen we Salco aan als onze nieuwe logistieke en facilitaire partner in België. Al 15 jaar is Salco de toegewijde distributeur van de emmers en kuipen van Gripline. Vanaf 2024 breidt Salco onze distributie uit met vier van onze sterke merken: Gripline, Pandser, Konvox en FENTO. Deze merken kun je vanaf het nieuwe jaar rechtstreeks bestellen bij Salco.

Nieuwsbericht V3

Verbeterde samenwerking met Salco

Salco staat bekend als marktleider in de verkoop van hoogwaardige bouwgerelateerde producten. Met een uitgebreid assortiment van kwaliteitsmerken bieden ze een breed scala aan producten voor de bouwmaterialen-, ijzerwarenhandel en DHZ.

Duurzamer transport en snelle levering

Deze nieuwe samenwerking biedt meer flexibiliteit. Je kunt kleinere hoeveelheden bestellen én producten van verschillende Berdal merken combineren in één bestelling. Hiermee wordt ons transport efficiënter en duurzamer wat passend is binnen onze duurzaamheidsfilosofie. Bovendien verloopt de levering in België sneller wanneer je jouw producten bij Salco inkoopt.

Jouw bestelmogelijkheden

Het blijft mogelijk om onze producten bij Berdal te bestellen. De verkoopteams van Berdal en Salco gaan intensief samenwerken. We leggen periodiek gezamenlijke bezoeken af en initiëren activiteiten om zo onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Voor vragen kun je contact opnemen met ons verkoopteam. Zij staan je graag te woord!

Ga terug

Nieuwsbericht V3

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.