Berdal header

De beste labeling voor uw emmers met IML van Berdal

29 juni 2020

Berdal presenteert, als enige in Europa, In Mould Labeling (IML). IML is een unieke techniek waarmee bouwemmers op een prachtige wijze worden voorzien van labels, logo’s en andere reclame- of marketinguitingen. Deze methode doet niets af aan de kwaliteit van de emmer en ziet er ook nog eens heel gelikt uit. Hoe kan dat?

Spuitgietproces

De naam zegt het eigenlijk al. ‘In Mould’ houdt in dat het label op hoge temperatuur direct op het vloeibare kunststof wordt aangebracht tijdens het spuitgietproces. Omdat dit compleet geïntrigeerd is in het proces, levert de emmer helemaal niets in op kwaliteit. De emmer is nog net zo sterk als u van Berdal gewend bent. 

Full wrap labeling

Dit proces biedt nog een groot voordeel. Doordat de plaatsing dus onderdeel is van het spuigietproces, worden de labels en wraps geplaatst zonder lelijke naden. De emmer is glad en heeft geen hinderlijke randjes. Met IML kan Berdal emmers voorzien van zowel full wrap als van alleen een logo. Met full wrap labeling wordt de gehele buitenzijde van de emmer volledig bedekt. Hier kunt u dus iedere denkbare boodschap op kwijt. Zo blijft Berdal investeren om de beste kwaliteit te blijven leveren. 


Ga terug

Op de hoogte blijven van Berdal?

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

Berdal op LinkedIn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.