Verbeter je verkoop met de Premiumfol EPDM-stroken

Nieuw! De zelfklevende EPDM stroken van Premiumfol. Als partner van retailers denken we graag mee hoe jij onze producten succesvoller en winstgevender kunt aanbieden aan eindgebruikers. De zelfklevende EPDM-stroken van Premiumfol hebben we daarom verder ontwikkeld. Premiumfol biedt een compleet, duurzaam assortiment om daken, goten en gevels lucht- en waterdicht te maken. Dankzij de verbeterde kwaliteit van de nieuwe Premiumfol EPDM ZK-Acryl en de handzamere rollen van de Premiumfol EPDM ZK-Butyl lossen thuisklussers nog eenvoudiger diverse vocht- en luchtdichtingsproblemen op.

240227 L2400650 Berdal Mailing Pandser Premiumfol ZK A ZK B 08

Sterkere aanvangshechting - EPDM Zelfklevend Acryl

De aanvangshechting van onze zelfklevende acryl-stroken is verhoogd door een verbeterde acryllaag. Dit zorgt ervoor dat de verwerking van de stroken eenvoudiger gaat en deze beter op hun plek blijven. Perfect geschikt voor lastige toepassingen (bij bijvoorbeeld hoeken).

Efficiënt en compact - EPDM ZelfKlevend Butyl

De nieuwe zelfklevende butyl-stroken hebben de ideale maat voor elke klus. Op verzoek van onze klanten hebben we de rollengte aangepast van 20 meter naar 5 meter. Hierdoor zitten thuisklussers niet meer met overtollig materiaal en onnodig afval.

Verbeterde verpakkingen

De verpakkingen van beide producten hebben we verbeterd en aangevuld met heldere communicatie. De rollen verpakken we na productie en blijven hierdoor goed opgerold. Dankzij een fraaie rondel aan de boven- en onderzijde en een etiket aan de voorzijde zien thuisklussers in één oogopslag de toepassingen en eigenschappen van de stroken.

Gratis instructievideo’s

Om retailers te ondersteunen in hun informatievoorziening, promotie en verkoop van producten ontwikkelden we 3D-instructievideo’s. Waarin de toepassingen en mogelijkheden van het assortiment te zien zijn. In deze video’s zien thuisklussers stapsgewijs hoe zij de producten eenvoudig kunnen toepassen.

Prijscondities blijven onveranderd

De nettoprijzen voor de Premiumfol EPDM ZK-Acryl blijven hetzelfde, ongeacht de verhoging van de brutoprijzen. Ook de korting op de nieuwe prijzen voor Premiumfol EPDM ZK-Butyl is onveranderd, ondanks dat de rollen nu korter zijn. Ons nieuwe assortiment is beschikbaar vanaf medio april. De huidige voorraad verkopen we zolang de voorraad strekt.

Om de overgang naar onze nieuwe Premiumfol EPDM ZK-Acryl en Premiumfol EPDM ZK-Butyl eenvoudiger te maken, kun je gebruik maken van de conversielijsten. Excel-bestanden zijn op aanvraag bij onze afdeling Verkoop verkrijgbaar.

Ga terug

240227 L2400650 Berdal Mailing Pandser Premiumfol ZK A ZK B 08

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.