De meest duurzame verpakking in de markt

Een besparing van 442 kilo plastic. Gelijk aan het gewicht van maar liefst 1.100 Gripline-Durable 12L emmers. Dit hebben we bereikt met onze geheel nieuwe verpakkingen voor de Konvox puinzakken. Met deze verpakkingen besparen we per pakket 12 gram plastic. Dit loopt op tot 240 gram per doosverpakking, 10 kilo per pallet en zelfs 442 per container.

Vernieuwde Konvox verpakkingen

Dezelfde sterke puinzakken, nu milieuvriendelijker verpakt

Duurzaamheid is één van onze belangrijke drijfveren. Met thema’s zoals duurzaam ondernemen, klimaat en logistiek kijken we voortdurend hoe we verbeteringen kunnen doorvoeren voor een circulaire economie.

Als partner denken we graag mee met groothandels en retailketens over hoe zij onze producten, duurzamer, succesvoller en winstgevender kunnen aanbieden aan eindgebruikers. Door minder verpakkingsmateriaal te gebruiken verminderen we de hoeveelheid plastic in de schappen aanzienlijk. Dit resulteert in minder plastic afval voor de eindgebruiker.  

Onze nieuwe verpakkingen zijn niet alleen milieuvriendelijk, ze bieden ook enorme voordelen tijdens transport. De compactheid maakt ze gemakkelijker te vervoeren. Waardoor efficiëntie en kostenbesparing in het transportproces gegarandeerd zijn. Zet jij samen met ons de duurzaamheidsstappen naar een circulaire wereld? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Ga terug

Vernieuwde Konvox verpakkingen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.