Een breder en klantgerichter aanbod

Als partner van groothandels en retailketens denken we graag mee over hoe we onze producten succesvoller en winstgevender kunnen aanbieden aan eindgebruikers. Zo maken we het voor professionals en zelfstandige klussers nog gemakkelijker om te kiezen voor gebruiksvriendelijke materialen en gereedschap van hoge kwaliteit. 

Door tijdens onze rebranding scherpe keuzes te maken over onze merken en ons assortiment, communiceren we nog duidelijker welk product het beste aansluit bij welk project. Als overkoepelende organisatie verbindt Berdal de merken Pandser, Gripline, Premiumfol, Konvox en FENTO en staat hierbij garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van het assortiment.

220407 L2200563 Bema House Of Brands 1200X800px

Merk foliefol verdwijnt

Foliefol houdt op te bestaan als merk. Onder dit merk valt een diversiteit aan productgroepen; van technische folies, tapes, dekkleden tot aan verkeersartikelen. Wij hebben ervoor gekozen om deze producten in te delen bij andere merken om meer duidelijkheid te creëren.

Dit betekent dat Foliefol-klanten de keuze krijgen uit een nog breder aanbod, dat specifiek gericht is op professionals of zelfstandige klussers. Het bestelproces van de huidige Foliefol-producten blijft hetzelfde, net als het grootste deel van de EAN-codes en artikelnummers. In het overzicht ziet u bij welk merk de Foliefol-producten zijn ingedeeld.

Bekijk overzicht van Foliefol naar Konvox

Bekijk overzicht van Foliefol naar Pandser

Verdere uitbreiding Pandser-totaalconcept

Pandser biedt bouwprofessionals alle benodigdheden voor een duurzame dichting van dak, goot en gevel. Het aanbod wordt met de producten uit het Foliefol-assortiment nog verder uitgebreid. Naast de bekende EPDM-stroken, dakmembranen en loodvervangers levert Pandser nu ook gewapende folies, spinvliesfolies, DPC- en bouwfolies en bijpassende tapes. Dit betekent dat professionals de gehele gebouwde schil kunnen voorzien van de waterkerende folies van Pandser. Verder zijn we bezig met een doorontwikkeling van Pandser PE-folies, op het gebied van materiaaldikte en verpakking. We verwachten vanaf Q4 dit jaar ons uitgebreide Pandser-assortiment te kunnen presenteren in een nieuw jasje.

Binnenkort delen we meer nieuws over onze merken. Heeft u vragen over de ontwikkelingen rond Foliefol of de mogelijkheden van Pandser? Neem contact op met ons salesteam via verkoop@berdal.com.

Ga terug

220407 L2200563 Bema House Of Brands 1200X800px

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.