Nieuwe verpakkingen voor een betere winkelpresentatie

Onze FENTO-producten hebben vanaf nu een nieuwe verpakking. Om de duurzaamheid van onze producten te vergroten hebben we de plastic verpakkingen van de kniebeschermers en accessoires volledig vervangen door karton. Dankzij deze ontwikkeling is de hoeveelheid plastic sterk verminderd en tegelijkertijd de recyclebaarheid verhoogd. Graag informeren we jou welke veranderingen we verder doorvoerden in ons assortiment.

230824 L2301679 FENTO Nieuwsbericht 1200X800px

vernieuwde verpakkingen

Door één lijn te trekken in de verpakkingen hebben alle FENTO-producten dezelfde uitstraling. Dit verbetert de winkelpresentatie. Met de nieuwe verpakkingen van de FENTO ORIGINAL, FENTO MAX EN FENTO HOME kun je de producten optimaler en fraaier presenteren in het schap.

Alle accessoires zijn verpakt in kartonnen dozen van dezelfde breedte voor een uniforme en visueel aantrekkelijke winkelpresentatie. Je kunt de accessoires ophangen of neerzetten, afhankelijk van jouw displaydoeleinden. Alle FENTO-accessoires verpakken we per paar. De ORIGINAL elastische riemen die we voorheen verpakten in sets van 5 paar, verpakken we nu ook per paar. De MOQ’s blijven hetzelfde. De EAN- en SKU-codes voor sets van 5 paar gebruiken we daarom niet langer. In deze conversielijst staan de nieuwe productgegevens.

De nieuwe verpakkingen bieden ook meer ruimte voor de communicatie over de eigenschappen en mogelijkheden van het product. Waardoor we onze klanten beter en sneller kunnen informeren. Voor alle producten schreven we een uitgebreide handleiding. Deze handleidingen geven betere informatie in meerdere talen. Zodat klanten een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

ontdek de voordelen

  • De nieuwe verpakkingen zijn gemaakt van karton, waardoor ze beter recyclebaar zijn.
  • De verpakkingen hebben een uniforme uitstraling voor een betere winkelpresentatie.
  • Onze verpakkingen zijn voorzien van uitgebreide informatie in meerdere talen.

Bij Berdal supporten we onze klanten graag met het optimaliseren van het assortiment en het inrichten van een fraai schappenplan met counter displays voor introductieacties. 

Bij vragen of opmerkingen over de vernieuwde verpakkingen kun je contact opnemen met onze Verkoopafdeling via verkoop@berdal.com

Ga terug

230824 L2301679 FENTO Nieuwsbericht 1200X800px

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.